Πολιτική Απορρήτου

Ποιοι είμαστε

Η Ομόρρυθμη Εταιρεία με την επωνυμία «MG Vape Lab Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «MG Vape Lab», η οποία εδρεύει στην Κέρκυρα, Γ. Σαμαρτζή 11, με Α.Φ.Μ. 801279368 Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, εφεξής αναφερόμενη ως «Εταιρεία», «Εμείς», «Εμάς» ή «μας» διατηρεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.mgvapelab.gr & www.disposables.gr εφεξής «e-shop», «ηλεκτρονικό κατάστημα», «ιστότοπος» ή «ιστοσελίδα» και το φυσικό της κατάστημα επί της οδού

Γ. Σαμαρτζή αρ. 11 στην Κέρκυρα.

Βασική μας μέριμνα είναι να νιώθετε ασφαλείς κάθε φορά που επισκέπτεστε το 

e-shop μας ή πραγματοποιείτε μέσω αυτού τις αγορές σας, ως εκ τούτου επιθυμούμε να είμαστε απόλυτα σαφείς και διαφανείς σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε, πότε και για ποιο λόγο τα επεξεργαζόμαστε, εάν τα διαβιβάζουμε σε τρίτους, όπως επίσης και ποια είναι τα δικαιώματά σας και ο τρόπος άσκησής τους.

Η «MG Vape Lab» αποδίδει μεγάλη σημασία στη σύννομη επεξεργασία, στην ασφάλεια και στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για το κατάστημα της «MG Vape Lab» και συγκεκριμένα για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει χώρα κατά την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα επιβράβευσης «MG Vape Lab member’s card» εφεξής «Πρόγραμμα».

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους της παρούσας Πολιτικής και τους Όρους Χρήσης αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις του Προγράμματος. Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους του Προγράμματος και τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα, της οποίας οι όροι διέπουν εφεξής τη μεταξύ μας συμβατική σχέση και ενσωματώνονται στους όρους χρήσης κάθε υπηρεσίας μας.

Η παρούσα Πολιτική ισχύει για τους δικτυακούς τόπους του «mgvapelab.gr», «disposables.gr»  και τους υποτομείς του και σκοπός της είναι να σας ενημερώσει σχετικά με τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων η οποία λαμβάνει χώρα κατά την αλληλεπίδραση σας με αυτό, όπως – ενδεικτικά και όχι περιοριστικά – κατά την περιήγηση, επικοινωνία, πραγματοποίηση αγορών από το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.

Ορισμοί:

Προκειμένου να σας προσφέρουμε μια άνετη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία, παρακάτω σας απλουστεύουμε κάποιους νομικούς όρους που εισάγονται από το ρυθμιστικό πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Υπεύθυνος επεξεργασίας : το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Προσωπικά Δεδομένα : Κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»).

Επεξεργασία : Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Ενδεικτικά αναφέρονται:  συλλογή, καταχώριση, αποθήκευση, μεταβολή, χρήση, διαγραφή ή καταστροφή.

Συγκατάθεση : κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και με πλήρη επίγνωση, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων (φυσικό πρόσωπο) εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα προσωπικά του δεδομένα.

Κανονισμός : GDPR, 679/16, ΓΚΠΔ 

Διαβάστε περισσότερα για τους ορισμούς στο άρθρο 4 του Κανονισμού (https://eur-lex.europa.eu/legalcontent/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL)

Αρχές Επεξεργασίας

Ως υπεύθυνος επεξεργασίας η Ομόρρυθμη Εταιρία με την επωνυμία «MG Vape Lab Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «MG Vape Lab», η οποία εδρεύει στην Κέρκυρα, Γ. Σαμαρτζή 11, με Α.Φ.Μ. 801279368 Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας, εφαρμόζει με σεβασμό τις ακόλουθες αρχές κατά την επεξεργασία και συλλογή των δεδομένων σας, όπως αυτές επιβάλλονται από τον Κανονισμό έτσι ώστε αυτή να καθίσταται διαφανής, σύννομη και θεμιτή:

  • Νομιμότητας, αντικειμενικότητας, διαφάνειας
  • Περιορισμό του σκοπού
  • Ελαχιστοποίησης των δεδομένων
  • Ακρίβειας
  • Περιορισμού περιόδου αποθήκευσης
  • Ακεραιότητας και εμπιστευτικότητας

Αναλυτικότερα για τις αρχές που διέπουν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο 5 του Κανονισμού:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL#d1e1796-1-1

Πολιτική Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στη συσκευή σας (υπολογιστή/κινητό/tablet κ.α.) κατά την περιήγησή σας σε έναν ιστότοπο από το πρόγραμμα περιήγησης (browser) και διαχωρίζονται σε πολλές κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση τους, όμως για το σκοπό της συγκεκριμένης πολιτικής θα τα διαχωρίσουμε σε δύο κατηγορίες, τα τεχνικώς απαραίτητα ή λειτουργικά και τα προαιρετικά.

Τεχνικώς απαραίτητα ή λειτουργικά είναι τα cookies τα οποία εκ των πραγμάτων ο περιηγητής αποθηκεύει στη συσκευή ώστε να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο, τέτοια cookies είναι η γλώσσα προτίμησης, το μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις προβολής.

Τα προαιρετικά περιλαμβάνουν cookies στατιστικά και διαφήμισης τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως για ανάλυση ιστού και σκοπούς προώθησης.

To e-shop μας κάνει χρήση των τεχνικώς απαραιτήτων ή λειτουργικών cookies αλλά και άλλων τεχνολογιών συλλέγοντας πληροφορίες σχετικές, με τη δραστηριότητά σας κατά την επίσκεψη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το πρόγραμμα περιήγησης το οποίο χρησιμοποιήσατε και τη συσκευή σας, ώστε ο ιστότοπος να απομνημονεύει τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα και να είναι σε θέση να σας παράσχει μια πιο φιλική στον χρήστη υπηρεσία.

Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου cookies το οποίο σας επιτρέπει, να αποδεχθείτε εάν το επιθυμείτε, τη χρήση των προαιρετικών cookies αλλά και επιλέξετε ποια από αυτά επιθυμείτε να εγκατασταθούν στη συσκευή σας. Επιπλέον ο περιηγητής σας σας δίνει τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων περιήγησης κατάργησης ή απόρριψης των cookies στη συσκευή σας.

Πληροφορίες σχετικές με τη συσκευή: Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικές με τη συσκευή όταν επισκέπτεστε το disposables.gr. Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικές με τη συσκευή, ωφέλιμες για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως:

Λειτουργικό σύστημα και έκδοση υλικού, τύπο περιηγητή και διεύθυνση ΙΡ, τρόπο με τον οποίο μεταβήκατε στη σελίδα μας, χρόνο παραμονής & εμφανισμένες σελίδες.

Χρησιμοποιούμε την Υπηρεσία Google Analytics και όταν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται παρακάτω. Δεν στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη ρητή σας συγκατάθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με προηγούμενη επικοινωνία σας με εμάς ή εάν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς για την εκτέλεση της σύμβασης.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Στον παρακάτω πίνακα σας αναλύουμε ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε, για ποιο σκοπό και με ποια απαραίτητη νομιμοποιητική βάση:

Είδος Προσωπικών Δεδομένων

Σκοπός Επεξεργασίας

Νομική Βάση

Ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας μέλους (member’s card), διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης



Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης




Συγκατάθεση

Ονοματεπώνυμο, αριθμός κάρτας μέλους (member’s card), διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης



Επικοινωνία, προωθητικές ενέργειες




Συγκατάθεση


Ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας


Παράδοση Παραγγελίας,

Αποστολή στοιχείων εξέλιξης παραγγελίας


Εκτέλεση Σύμβασης Αγοραπωλησίας 




Ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας


Επικοινωνία, Ενημέρωση,

Προωθητικές ενέργειες


Συγκατάθεση


Πληροφορίες συσκευής, πρόγραμμα περιήγησης ιστού


Βελτίωση εμπειρίας χρήσης ιστοσελίδας και ορισμός προεπιλεγμένων επιλογών



Έννομα συμφέροντα εταιρίας


Πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή (όπως πλήθος επισκέψεων, διεύθυνση IP, γεωγραφική, θέση, διάρκεια επίσκεψης χρήσης ιστοσελίδας)



Στατιστικοί λόγοι και βελτίωση του ιστοτόπου μας




Συγκατάθεση

Σημειώνουμε ότι όποια από τα δεδομένα χαρακτηρίζονται ως προαιρετικά στον ιστότοπό μας, καταχωρούνται κατόπιν επιλογής σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε στους ιστότοπους μας ή στην υπηρεσία του MG VAPE LAB, όπως η δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστολογίου μας (εάν αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη), θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Αν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους ιστότοπους της  MG VAPE LAB, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των ιστότοπων της  MG VAPE LAB ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στις νομιμοποιητικές βάσεις μπορείτε να ανατρέξετε στα άρθρα 6 και 9 του Κανονισμού : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL#d1e1887-1-1

Πως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω του  disposables.gr  μπορούν να αποθηκευτούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρώπη. Εάν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα μεταφέρουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μεριμνούμε, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας ώστε να αποφύγουμε, τυχαία φθορά, καταστροφή, κοινολόγηση σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα φυλάσσονται, έχουν περιορισμένη πρόσβαση και είναι πλήρως ενημερωμένοι με τα απαραίτητα αντιϊκά (antivirus) προγράμματα και τείχη προστασίας (firewalls) ώστε να αποφευχθεί τυχόν απώλεια των πληροφοριών. Εάν τα δεδομένα πρέπει να διαβιβαστούν σε τρίτο, απαιτούμε από αυτόν να θεσπίζει παρόμοια μέτρα για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.

Πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα παρέχεται μόνο σε πρόσωπα που χρειάζονται τις πληροφορίες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους βάσει της παρούσας πολιτικής. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να συνεργαστείτε με τους ελέγχους ασφαλείας που πραγματοποιούμε προτού σας κοινοποιήσουμε πληροφορίες.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας:

Προκειμένου να τηρήσουμε τις νόμιμες και συμβατικές  μας υποχρεώσεις όπως αυτή της πώλησης και της επιβράβευσης πόντων όπως προκύπτουν από το Πρόγραμμα, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους κάτωθι αποδέκτες:

  • Εταιρίες οι οποίες θα λάβουν και θα εκτελέσουν την παραγγελία σας όπως πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών και εταιρείες  αποστολής και παράδοσης.
  • Επαγγελματίες πάροχοι υπηρεσιών, όπως εταιρείες αποστολής μηνυμάτων (sms)
  • Εταιρείες εγκεκριμένες από εσάς, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης.

Χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων:

  • Για του σκοπούς του Προγράμματος

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα, δηλαδή για όσο διάστημα διατηρείται ενεργός ο λογαριασμός πελάτη σας. 

  • Κατόπιν χρήσης του e-shop:

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα διατηρείτε ενεργό λογαριασμό πελάτη στο disposables.gr.

  • Κατόπιν χρήσης της φόρμας επικοινωνίας:

Εάν κάνετε χρήση της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για όσο διάστημα είναι απαραίτητο όχι όμως άνω των δυο (2) ετών από την ικανοποίηση του αιτήματός σας.

  • Επικοινωνία αιτούντος εργασία

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εργαστείτε σε εμάς, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να μέχρι την επιλογή υποψηφίου και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους. 

Ενδέχεται όλα τα ως άνω δεδομένα να παραμείνουν στη διάθεσή μας ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας, πάντοτε με γνώμονα την αρχή της αναλογικότητας και υπό τη βάση της «απόλυτης αναγκαιότητας της γνώσης» για τυχόν τήρηση  νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, επίλυση διαφορών, ή αποτροπή απάτης και κατάχρησης.

Προστασία των ανηλίκων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά μας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους πελάτες λόγω των περιορισμών της νομοθεσίας περί προϊόντων καπνού και ως εκ τούτου δε λαμβάνει χώρα επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανηλίκων. Εάν παρόλα αυτά δεδομένης της δυσχέρειας εξ αποστάσεως εξακρίβωσης ηλικίας, ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν τον ιστότοπο μας, δεν φέρουμε ευθύνη καθώς ο επισκέπτης δηλώνει ρητά ότι είναι ενήλικας προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό μας. 

Σε κάθε περίπτωση, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας οπότε και τεκμαίρεται ότι οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιηθεί από τυχόν ανήλικο γίνεται υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου, κατόπιν συγκατάθεσης του και συνεπώς αποκλειστικής του ευθύνης.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πως μπορείτε να ασκήσετε 

Τα δικαιώματά σας, αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε για το σκοπό του Προγράμματος είναι:

  • Πρόσβαση στα δεδομένα σας, 
  • Διόρθωση των δεδομένων σας σε περίπτωση ανακρίβειας,   
  • Διαγραφή των δεδομένων σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις 
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας   
  • Εναντίωση στην επεξεργασία των δεδομένων σας   
  • Διαβίβαση των δεδομένων αυτών σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας δηλαδή άλλη εταιρεία   
  • Καταγγελία στην (ΑΠΔΠΧ) Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων σας. 

Δικαίωμα ανάκλησης Συγκατάθεσης

Στην περίπτωση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων η οποία πραγματοποιείται κατόπιν δική σας συγκατάθεσης, διατηρείτε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να την ανακαλέσετε με μελλοντική ισχύ, χωρίς αυτό να θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε προ της ανάκλησης.

Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με email στο: mgvapelab@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο +302661400856 Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση: Γ. Σαμαρτζή 11  Τ.Κ.49132   ΚΕΡΚΥΡΑ

Το κατάστημά μας σέβεται τα δικαιώματά σας και δεσμεύεται να απαντήσει στα ως άνω αιτήματα άσκησης των δικαιωμάτων σας, εντός μηνός από την παραλαβή τους, εφόσον απαιτείται περαιτέρω χρόνος η προαναφερθείσα προθεσμία δύναται να παραταθεί στους 2 μήνες.     

Η υποβολή ενός αιτήματος πρόσβασης είναι δωρεάν, ωστόσο, ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα ποσό για να καλύψουμε το κόστος της παροχής των λεπτομερειών για τις πληροφορίες που διαθέτουμε. Θα σας ενημερώνουμε για το ενδεχόμενο τέτοιων χρεώσεων με τη λήψη του αιτήματος πρόσβασής σας και θα περιμένουμε επιβεβαίωσή σας για τη συνέχιση της διαδικασίας και καταβολή αυτού του ποσού.

Για ζητήματα σχετικά με την επεξεργασία και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων ή για καταγγελία πιθανής παραβίασης δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς με email στο: mgvapelab@gmail.com είτε τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:  Γ. Σαμαρτζή 11 Τ.Κ. 49132 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποποίηση ευθυνών 

Μολονότι αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να τα προστατεύσουμε από κυβερνοεπιθέσεις και άλλες επιβλαβείς ενέργειες, κάθε χρήστης του ιστοτόπου αναγνωρίζει ότι η φύση του διαδικτύου είναι τέτοια, ώστε η αποστολή πληροφοριών να παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας, κατά συνέπεια η MG Vape Lab δεν δύναται να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που δεν εμπίπτουν στον έλεγχό της. 

To disposables.gr δε συλλέγει ηλεκτρονικά οικονομικά στοιχεία όπως για παράδειγμα πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, αντιθέτως οι συναλλαγές λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικό του ιστοτόπου περιβάλλον το οποίο ανήκει σε τραπεζικό ίδρυμα και για την ενημέρωση σας αναφορικά με τον τρόπο και την ασφάλεια των δεδομένων σας θα πρέπει να ανατρέξετε στην οικεία πολιτική προστασίας δεδομένων και ιδιωτικότητας.

Επιπλέον επισημαίνουμε ότι δε μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που διακινούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και συνεπώς εφιστούμε την προσοχή των χρηστών ώστε να μην αποστέλλουν πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).  

Σε ενδεχόμενη δε γνωστοποίηση οικονομικών στοιχείων, όπως εν παραδείγματι στην περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας προς χρήση αυτών, αποκλειστικά για την αποπληρωμή της εν λόγω συναλλαγής, στοιχεία τα οποία η εταιρεία μας δεν πρόκειται να αποθηκεύσει.

Επικοινωνία με την Eποπτική Αρχή

Μένοντας στη διάθεσή σας προκειμένου να επιλύσουμε από κοινού κάθε ζήτημα σχετικό με τη χρήση των πληροφοριών σας, έχετε πάντοτε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην αρμόδια εποπτική αρχή προκειμένου να καταγγείλετε παραβίαση το δικαιωμάτων σας ή κάποιο παράπονο.

Αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), η οποία βρίσκεται επί της οδού Κηφισίας 1-3, στην Αθήνα, Τ.Κ. 11523, τηλ. 2106475600 και με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr

Επικαιροποίηση

Η Εταιρεία δύναται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική, ενημερωμένη έκδοση της οποίας θα βρίσκεται διαθέσιμη προς ανάγνωση ανηρτημένη στη διεύθυνση www.disposables.gr

Οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν τακτικά την παρούσα σελίδα ώστε να διαπιστώνουν εάν είναι σύμφωνοι με όποια αλλαγή τυχόν έχει επέλθει στους όρους της παρούσας.

Η MG Vape Lab μπορεί να ενημερώσει τους χρήστες για τυχόν αλλαγές κάνοντας χρήση των στοιχείων επικοινωνίας, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) ή γραπτού μηνύματος (sms).

Καλάθι αγορών
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Corfu Disposables

    Είσοδος - Εγγραφή